Røsnæs Trail får nu endnu flere kræfter bag sig til at skabe endnu stærkere løbsoplevelser i hele Danmark. Det allerede veletablerede løb, er blevet en del af Trail Fox Series, og vil være med til at udvikle den danske trail scene gennem fællesskab og store oplevelser.

Fra 2023 danner Røsnæs Trail en af grundpillerne i Trail Fox Series, som er sat i verden for at samle danske trail løbere og skabe off-road oplevelser af internationale standarder for deltagere fra hele verden. Røsnæs Trail har eksisteret siden 2017 og er uden sammenligning et af Danmarks smukkeste løb, der snor sig i et landskab, der er formet af istiden, og som byder på alt fra singletrails, til brede stier og masser af højdemeter til dem, der gerne vil udfordres på puls og teknik. Steen Walter som indtil nu har varetaget den daglige drift for Røsnæs Trail, vil fremover have ansvaret for den daglige drift og sikre løb af højeste kvalitet for Trail Fox Series.

En alliance baseret på stærke værdier

”Jeg glæder mig meget til, Røsnæs Trail og jeg bliver en del af Trail Fox Series. Jeg har over en længere periode været i dialog med Trail Fox Series om et samarbejde, da vores værdier og visioner for dansk trailløb er meget ens. Røsnæs bliver en del af en series af løb med unikke beliggenheder, herunder udgaven på Møn, som er helt unik – blandt andet med løb op ad Danmarks længste trappe – samt i de fantastisk smukke områder i Tisvilde og Helsingør tæt på København. Kvaliteten af løbene, god stemning og ordentlig service, til alle der deltager, vil være højeste fokus. Jeg håber og tror på, at de synergier der er mellem vores events, også kommer til at smitte positivt af på hele oplevelsen – så det giver god mening at slå vores styrker sammen for et endnu stærkere setup for trailløberen.” udtaler Steen Walter.

Frederik Rasmussen fra NSH Partners / Nordic Endurance Group udtaler ”Vi er glade og stolte over at inkludere Røsnæs Trail i Trail Fox Series, og ikke mindst at Steen har ønsket at påtage sig rollen som daglig leder. Steen kommer med stærke referencer og kompetencer fra bl.a. DGI og som arrangør/afvikler af en række andre store events. Vi forventer, at Trail Fox Series, med Steen som ansvarlig, kan være med til at opnå vores ambitiøse målsætninger for store oplevelser for løbere på alle niveauer”.

Om Trail Fox Series

Trail Fox Series er blandt Danmarks største serier af trailløb, hvis formål er at forene atleter og motionister på alle niveauer gennem uovertrufne oplevelser i den danske natur. Gennem de seneste 6 år har Trail Fox Series sat scenen for afholdelse af naturoplevelser, og samler årligt ca. 1.000 passionerede løbere fra hele [norden] til seriens hovedevent NCU Tisvilde. Running26 har siden 2012 drevet nogle af de største outdoorstævner i Danmark, først under XTERRA navnet, og siden 2017 under Trail Fox Series. Nordic Endurance Group har siden 2022 været medejer af Trail Fox Series.

 

Ekstraordinære oplevelser og fællesskab for alle løbere

Den fulde Trail Fox Series 2023 event kalender endnu ikke er offentliggjort, men der er allerede planlagt 4 trailløb fordelt på hele Sjælland:

North Coast Ultra – part of Trail Fox Series: 18. marts 2023

Røsnæs Trail – part of Trail Fox Series: 1. april 2023

South Coast Ultra – part of Trail Fox Series: 19. August 2023

Helsingør Trail – part of Trail Fox Series: 28. oktober 2023

 

For yderlige spørgsmål kan der rettes henvendelse til Steen Walter på walter@running26.dk  eller Frederik Rasmussen på fr@nshpartners.com