RØSNÆS TRAIL
06.04.2024 RØSNÆS

TILMELDING

Trail Fox Røsnæs Trail 

 Lørdag 6. april 2024 // Røsnæs Naturrum

Kom med til et af Danmarks Smukkeste Trailløb, oplev den unikke og storslåede natur på Røsnæs, der er et af 15 områder i Danmarks naturkanon. Du vil opleve samme gode forplejning og service som i de tidligere år, så få meldt dig til. Der er grundet pladsen i sporerne kun et begrænset antal pladser. På ruterne vil du opleve fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker- og udsigter der kan tage pusten fra jer. Du løber blandt andet igennem danmarks største vingård Dyrehøj Vingaard.
Distancer: 2km børnetrail, 12km, 12km Walk og 32km.
Dato: Lørdag 6. april 2024

SJÆLLANDS SMUKKESTE TRAILLØB

Vi kalder det selv sjællands smukkeste trailløb, hvilket ikke er uden grund. Røsnæs Trail løbes på det smukkes Røsnæs, i et område formet af istiden. Du vil opleve flotte stier lige ved kysten, med udsigter der tager pusten fra dig. Der er singletracks, brede stier, samt masser af bakker. Alt dette kan kun lade sig gøre pga. velvillige private lodsejere. På den lange 32km rute er der ca. 800 højdemeter og på 12km distancen ca 300 højdemeter. Vi glæder os til at se dig når vi løber igen 6. april 2024.

SAMARBEJDE MED SMILFONDEN

Igen i 2023/2024 har vi har indgået et samarbejde med SMILfonden som er en velgørende forening, der støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser.

Med vores børnerute på 2 KM er der garanteret en sjov og positiv oplevelse for børn i alderen 3-12 år – Og naturligvis er der snacks til alle der deltager, samt et hyggeligt finisher område, hvor der er også er sørget for børnene. En hyggelig oplevelse for hele familien.  

Vi donerer indtægterne fra børneruten til SMILfonden og deres fantastiske arbejde med børn og deres familier 

OPLEV RUTERNE

Vi har samlet alle vores rutekort på én side, så du kan få det fulde overblik. Der kan forekomme ændringer.

SPONSORER

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om TRAIL FOX SERIES.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@trailfoxseries.dk

KONTAKTFORMULAR

Stævnerne i TRAIL FOX SERIES arrangeres af Running26 Events

Følg os på Facebook

© 2023 Running26 Events